Nada dan Suara

...
9:56 PTG

Kau buat lah apa yang kau rasa bagus LAKNATULLAH!! - Malaysiakini

Saya sebenarnya dah naik boring dan mual dengan perangai segelintir orang bukan islam. Agaknya kalau perkara ni terjadi di malaysia dan di lakukan oleh orang islam atau bukan islam,confirm lunyai kepala otak dia kena kerjakan. Dah banyak kali perkara ini berlaku. Dan dah banyak kali kami bagitahu melalui surah Al- Kafiruun. Sedikit pun tak ganggu kamu,kenapa kamu mahu menganggu kami? ?

Saya membaca komen seorang anonymous di laman blog sahabat saya iaitu perunding. Saya dok baca dan nampak hamba ni dok promote T shirt. Saya pun dok copy address lamannya dan apa yang saya jumpa amat menghibakan... Nak tau apa yang di promotenya?? Klik sini ,sini ,sini dan sini .

Laman web ini mendakwa dia dari Sweden. Jadi...saya tak mahulah memaparkan di sini apakah yang ada di laman web tersebut. Saya dah siapkan alamat linknya dan keputusan di tangan ANDA!!

DZULHAQQ - lunyai - bermaksud hancur berkecai..
kami - bermaksud "orang islam"..
kamu - kemungkinan mereka ini terdiri daripada org kafir atau munafik.
Al- Kafiruun - bermaksud surah ke 109 di dalam al-quran
anonymous - bermaksud seorang blogger yang tidak mempunyai identiti diri dan bersifat pengecut dalam sesuatu penulisan. hahahah
ANDA - Korang yang mengaku islam,apalagi????

3 komen anda?:

Harimau-Menaip berkata...

Assalamualaikum Tuan,

Tahniah atas wajah baru ini. Dan, terusanlah laknat dari Tuan Punya Dunia ke atas Sang Laknatullah.

Ihya berkata...

Waalaikumsalam tok rimau..

Timo kasih sobab sudi bertandang dan bagi komen. Memang..ese hanyo boleh memaki. Melaknat itu milik Allah. Tapi kito kono bagitahu jugak pado orang sebegini bahwasonyo manusia takleh melaknat..cumo hanyo bulih menyampaikan laknat sajo..hehe

Farahanis Yaman berkata...

Astaghfirullah. . .
Koran toilet paper??!
"Mohammed was a slave owner and a bandit" ??!!

Thank you for sharing this. Orang ramai patut tahu ada laknatullah macam ni.

Selamat berpuasa. :)

Pengikut yang tidak taasub