Nada dan Suara

...
4:12 PG

Kembalinya aku ke arena blogin...

Assalamualaikum dan selamat pagi...

Dzulhaqq cafè baru saja di tutup. Letih oo...tapi nak buat camna. Perut isteri dan anak2 wajib di isi. Aku sebenarnya malas nak meniaga kedai makan ni. Tapi di sebabkan mata aku tak boleh lelap malam hari,jadi aku ambik keputusan meniaga...dapat untung sikit2 alhamdulilah...di samping dapat jumpa kawan2,kira orait la tu.

Kira-kiranya dah lama aku tak buat artikel. Dah banyak isu yg aku dah tertinggal..tunggulah 1 masa nanti. Walaupun aku meniaga dan banyak juga kengkawan kata meniaga tak leh campur politik,tapi yg hak tetap hak. Takkan benda tak betul,kita boleh kata betul. Tapi aku tak mahu la jadi kengkawan aku yg kena tahan reman gara-gara tak sayang jari...kahkah...baik dari penyokong pas atau umno.

Takpe...1 hari besok aku akan panaskan internet ni...tapi mesti berbukti dan sahih..walaupun aku blogin dari handphone saja..

ihya- sapa nak datang nak pekena tomyam free,datanglah kat kedai hamba dan sebut 'jalan dakwah jalan berliku' kat aku..

9 komen anda?:

alang berkata...

Salam. Kedai dekat mana? InsyaAllah klau dekat boleh singgah2. Takyah free2 bayar mcm customer lain pun takpe. Janji boleh tambah kenalan di Luar dunia Maya nie. ;)

TEKONG DARAT berkata...

peh, kena sebut password plak...
nampak sangat nak makan free...
apa pun, selamat kembali...
kedai kat mana?...

Harimau-Menaip berkata...

Assalamualaikum,

Upload la gambar bro. Kodai kek Johol ko?

amar husaini ismail berkata...

hak totap hak,dzulhaqq totap dzulhaq..
jangan main blog,nnti den sita blog tu..

dik,kiro ha...copek orang panggil kiro,jangan tercanguk main blog tu yo..

apo2 pon,customer is always right,blog not right..

lopeh tu jng selalu taip blog dalam phone,membazir duit top up yo!!!


wakakakakakakakakakakaka

Ihya berkata...

alang- lokasi kedai dekat kg air mawang, daerah johol,n9. tepi jalan. kedai takdo nombor. nak kenal kedai senang je. perasankan lampu kelip2 warna biru yg berkilauan di dedaunan pokok pada malam hari.

tekong darat- alamat kedai seperti di atas. buka pada malam saja. trima kasih sebab kau selalu bg komen pada aku.

Harimau- naik sogan den nak upload gambar. kodai denlah yg paling buruk kek pokan tu. Tapi di malam hari laksana syurga kampung. Kah..kah..

Amar- plis...plis...plis... Kamu jangan nakal.....

amar husaini ismail berkata...

hahahahahahaha,byk la aliff sattar jongos tu!

Sheikh Sambal berkata...

Den kek Miri la sheikh... lain kali kok den balik kampung..kok adolak menjongok ke johol...insyaAllah den cari kodai enta... cemano raso eh Tom Yam N9...entah?

Ihya berkata...

Apo la jauh bona ekau mencari kojo??

Kah..kah..kah..memang..

kerajaan selalu cakap kelantan takdo kojo..alih alih..ekau yang bekojo ko miri nun!!

Ihya berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

Pengikut yang tidak taasub