Nada dan Suara

...
9:45 PTG

Sumpah Laknat Edisi Khas

Jangan marah..cuma untuk peringatan. Ingat mengingat itu baik. Saya tak salahkan sesiapa. Cuma video ini jadikan contoh. Jangan sewenang-wenang suka bersumpah sehingga Islam jadi terjejas... video

6 komen anda?:

perunding berkata...

salam saudara,
ajar aku masuk kan gambar,video ke posting.

boleh ke kita amik gambar berita dalam tempat org lain spt dari malaysiakini?

zali berkata...

part mula dan akhir memang best video tu..

tengah punya jam itu india banyak tarak suka sama bee yend

5 star rating.

perunding berkata...

ihya,ajar lah aku buat ni.

Ihya berkata...

Sorry..maaf..

Peunding..aku tengah asyik tadi berborak..ada masa..kita ym..aku ajar..

Zali..

Itu india memang iu macam. Susah mau kasi tutup worang punya mulut..Apapun..Syukran atas rating 5 bintang..

Guess Who berkata...

Salam saudara Ihya...
mmg best video nie...dan lagi bagus kalau saudara bagi 2 blog di bawah ni tengok...

http://gerakan-anti-pkr.blogspot.com/

http://pkrpasdap.blogspot.com/

Ihya berkata...

guess who..

Terima kasih kerana menonton.Saya dah banyak kali masuk membaca di laman itu..Hampir 90 % saya tak boleh terima.Sebabnya adalah kerana ketidak fahaman blogger dalam sesuatu isu dan jika saudara baca dalam blog saya ini tentang prinsip saya maka tuan akan faham mengapa saya tidak suka berbincang tentang bab bangsa. Kerana bangsa mempunyai banyak kelemahan kecuali Agama Islam yang diturunkan Allah untuk umat Muhammad. kalau kita berbincang tentang bangsa,maka akan makin berjela-jela jadinya. Berjela-jela tentang kelemahan bangsa kita sendiri. Insya Allah saya boleh debatkan isu isu mengenai islam yang di celarukan media pemerintah. tapi 1 lawan 1. saya tak berminat 5 lawan 1. Tak terlawan saya..

Pengikut yang tidak taasub