Nada dan Suara

...
9:54 PG

Aduh!! Jahanam anak perempuan melayu kita ini!! - Malaysiakini

  Astagfirullah!!! Astagfirullah!! Astagfirullah!!

  Apa nak jadi anak melayu islam sekarang?? Mak Bapak korang tak ajar erti aurat ke?  Maka inilah jawapan perempuan perempuan ini.. 

   Suka hati kitorang lah..

   Wei lebai,nak dakwah pi masjid!!

  Kubur lain lainlah...

  Mak Bapak kitorang tak marah,yang kau nak menyibuk pehal?

  F*** u la. Jaga keluarga sendiri dulu,baru nak jaga i..

  Ala....esok-esok kami taubat la...

 Takutlah akan neraka wahai adik-adikku. Neraka itu perlu di isi. Elakkanlah dari menjadi ahlinya. Aku sayang korang sebab kamu itu islam. Tingkatkan islam itu dengan menambahkan iman. Maka kamu akan jadi orang yang beriman. Kepada adik-adikku didalam islam yang menyertai Program perosak akhlak, Malaysian Dream Girl ini seperti Nurliana,Ummi Farah Nasuha,Nor Hafshah,Mayang seri,Natasha dan juga Shaheeda...

  Janganlah tambah lagi koleksi anak malaysia yang rosak akhlak. Malulah dengan ALLAH!!!   Malulah kerana ALLAH telah menetapkan bagi kamu kaum hawa untuk berpakaian dengan sempurna.  Malulah dengan Nabi mu Muhammad s.a.w kerana bagaimana Baginda hendak memberi syafaat di akhirat dalam keadaan kamu bertelanjang di dunia? 

   Aku menangis lagi.......

http://www.malaysiandreamgirl.tv/top12.html

6 komen anda?:

Azizahns berkata...

ihya camne kau tahu blog ni... apapun lama tak dengar cite

Hazman Hashim berkata...

A'kum! Ada cadangan untuk mengumpulkan blogger Daerah KP, saya sedang menyusun kearah itu. harap dpt email kepada saya di keadilankp@yahoo.com bagi respon. W'salam. Hazman

Ihya berkata...

Wsalam

Zizah..

Den kurang sihat. Skang dah sihat. Streamyx den kono potong hari tu,duit takdo nak bayar. Skang ni dah ok..bayar separuh..hehe..

Hazman Hashim

Boleh juga..Nanti ado maso ese email kek hazman..

Terima kasih semua kerana bai komen.

Ihya berkata...

Zizah..

Aku tahu blog ni sebab ada bloger yang bagitahu..

jaam berkata...

SALAM BRO,

SYABAS ORANG JOHOL JADI MUFTI N9.

Ihya berkata...

Wsalam Jaam..

Terima kasih...

Walaupun Mufti Baru N9 ini bersaudara dengan saya ( tok oncu ),tapi saya lebih merasa Syiekh Murtadza adalah orangnya yang paling layak...

Hanya pendapat peribadi.

Pengikut yang tidak taasub